CardExchange® PriceTag

€245,00
SKU: 105-0060

CardExchange® PriceTag is een perfect systeem voor het afdrukken van professionele, hygiënische en duurzame kaarten. De professionele uitstraling van uw winkel komt op een hoger niveau.

Handgeschreven en gelamineerde papieren kaartjes zijn op termijn een bron van bacteriën, verkleuren of vallen uit elkaar. Verspil daarom geen kostbare tijd meer aan handmatig gelamineerde prijskaarten, maar automatiseer het met kunststof kaarten en krijg een veel beter resultaat. CardExchange® PriceTag is een perfect systeem voor het afdrukken van professionele, hygiënische en duurzame kaarten. De professionele uitstraling van uw winkel komt op een hoger niveau.

 

Functies in een oogopslag:

  • Voorbeeldsjablonen in alle formaten
  • Eenheden verschillend per land
  • Interne database inclusief afbeeldingen van allergieën en voedsel
  • Pas het sjabloon snel aan door velden te verplaatsen
  • 1D en 2D barcode ondersteuning
  • Importeer gegevens uit uw bedrijfsadministratie

Onze CardExchange® PriceTag software is standaard voorzien van templates en allergenen symbolen, hierdoor hoeft u niet eindeloos op internet naar geschikte afbeeldingen te zoeken. Tegenwoordig is het al in veel landen verplicht om bij voedsel de voedingswaarden duidelijk aan klanten te kunnen tonen.

Met onze gratis proefperiode van CardExchange® PriceTag software kunt u zelf de software ontdekken.
Alles wat u installeert tijdens uw proefperiode kan gebruikt worden zoals u het heeft geïnstalleerd als u besluit de licensie te kopen. U hoeft na de aankoop uw software dan niet meer helemaal opnieuw te installeren.

Heeft u hulp nodig met installeren? Bekijk onze gebruikershandleiding HEIR!

Wilt u een online demo van onze software inplannen? Stuur een e-mail naar info@omnicardsolutions.com of neem contact op via ons telefoonnummer +31 (0)172 520 540.

freetrial-icon.png

Scroll to top