OmniCard ID-kaartproductie en ID-beheer services

Naast het leveren van hardware, software en accessoires biedt OmniCard een breed scala aan professionele services, waaronder:

Kaartproductie en fulfilment

Het is niet altijd eenvoudig om de tijd en middelen te vinden om uw eigen kaarten te produceren daarom biedt OmniCard een uitgebreide productiefaciliteit die dit allemaal voor u kan verzorgen. Wij leveren door-to-door services op het gebied van printen, coderen en fulfilment dus waarom zouden wij uw kaart niet voor u produceren. Al uw gegevens zijn veilig want wij werken volgens de strenge AVG-richtlijnen. Onze hoge kwaliteitstandaard garandeert altijd het beste product voor u in handen. Productie en resultaat zonder compromissen!

Softwareontwikkeling

Hoewel onze softwareproducten al worden geleverd met een uitgebreide keuze in functionaliteit kan het kan het toch voorkomen dat voor uw specifieke situatie iets op maat moet worden aangeleverd. OmniCard heeft beschikking over een team van ontwikkelaars welke u kunnen bijstaan met allerlei op maat te maken functionaliteit. We hebben al een ruime keuze in speciaal ontwikkelde koppelingen en integraties voor vele toepassingen zoals toegangscontrole, betalen, etc.

Installatie en training

Wanneer u uw ID-oplossing heeft aangeschaft staat u er niet alleen voor. Ons service en supportteam staat voor u klaar om u te helpen bij de integratie, installatie en configuratie van uw ID-systeem. Daarnaast verzorgen wij, eventueel op maat gemaakte, trainingen voor onze producten zodat altijd effectief bent in het gebruik van uw ID-oplossing.

Service en support

Nadat uw hele systeem is opgeleverd is OmniCard nog steeds beschikbaar om u te helpen met al uw vragen. Wij leveren support via de telefoon, email en eventueel op locatie waarbij wij u een ruime keuze bieden in supportcontracten voor hardware en software. Met de service en supportoplossingen van OmniCard staat u nooit stil.

Total Solution Provider

Naast dat u bij ons terecht kunt voor hulp bij het selecteren van de producten die u nodig heeft voor uw ID-oplossing, levert OmniCard ook de productie en fulfilment van kaarten, projectmanagement, training en ondersteuningsservices om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Onze ruime keuze in onderhoudscontracten garanderen een gemoedsrust voor u en uw organisatie waarbij u erop kunt vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat uw systemen altijd up-to-date zijn en werken.

Bel ons vandaag nog op 0172 - 520 540 bespreek de mogelijkheden met een van onze experts die het beste bij uw behoeftes past.

Scroll to top