OmniCard ID-kaartproducten

OmniCard levert een breed scala aan ID-kaartprinters en gerelateerde producten van toonaangevende merken. Wat uw toepassing of budget ook is, OmniCard heeft altijd een oplossing welke aan uw behoeften voldoet. U kunt ons assortiment online bekijken of u kunt contact opnemen met een van onze experts. Zij helpen u graag het juiste product of oplossing te vinden.

ID-kaartprinters

Ons uitgebreide assortiment ID-kaartprinters biedt u een ruime keuze uit direct-naar-kaartprinters en retransfer printers. Deze printers worden aangeboden voor zowel enkelzijdig of dubbelzijdig printen waarbij ook een uitgebreide reeks van coderings- en lamineeropties beschikbaar zijn. We leveren ID-kaartprinters voor voor kleine, middelgrote en grote printvolumes van gerenommeerde merken zoals Datacard, Evolis, Fargo, IDP, Magicard, Matica, NiSCA en Zebra.

ID-kaartproducten

Enkele van onze populaire ID-kaartproducten die OmniCard aanbiedt zijn:

  • Kaartlezers
  • Camera’s
  • Handtekening-pads
  • ID-documentscanners
  • Biometrische lezers
  • Barcode lezers

Het selecteren van het juiste product is cruciaal voor het succes van de door u gebruikte oplossing. Camera's, handtekening-pads en ID-documentscanners kunnen worden gebruikt in het productieproces voor het vastleggen van gegevens van de personen maar ook om het proces te stroomlijnen zodat u eenvoudig in staat bent om professionele en goed beveiligde ID-kaarten te produceren. Onze kaartlezers, barcodescanners en biometrische lezers zorgen ervoor dat kaarten snel en gemakkelijk kunnen worden gelezen, gegevens kunnen worden vastgelegd en de identiteit van de kaarthouder kan worden geverifieerd. OmniCard biedt u de beste producten om uw organisatie en informatie te beschermen.

Gebruiksgemak en onderhoud

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak zijn topprioriteiten bij OmniCard. Ons productassortiment wordt zorgvuldig geselecteerd en al onze producten worden uitvoerig getest om te garanderen dat ze betrouwbaar zijn, eenvoudig in gebruik en kunnen worden geïntegreerd met al uw bestaande systemen.

Bespreek het eens met een expert

Als u op zoek bent naar het beste product voor uw organisatie, neem eens vrijblijvend contact op met een van onze experts op 0172 - 520 540 en maak uw wensen en behoeftes kenbaar. Zij kunnen u zeker verder helpen bij het samenstellen van een voor u perfecte oplossing.

Featured Products

IDP SMART-31

IDP SMART-31

Enkelzijdige Kaart Printer (USB)

€1.215,00 - €2.185,00
mini-banner

Mini Banner

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturadipiscing elit. Nulla sollicitudin.

CTA Line of Text
Scroll to top