category-banner

 

Een kaart, een prijs

Samen met u stellen wij het perfecte ID-kaartsysteem samen welke voorziet in alle functies die u nodig heeft zodat u het u het maximale uit uw oplossing haalt. OmniCard biedt duidelijke prijzen met opties die passen binnen elk budget.

Complete en op maat gemaakte ID-kaartsystemen

We hebben al vele bedrijven, universiteiten, en overheidsinstellingen geholpen om een veilig en kosteneffectief ID-kaartsysteem te implementeren. OmniCard neemt al het technische werk voor u uit handen zodat u kunt genieten eenvoudige en simpele omgeving om hun ID-kaarten te beheren en produceren.

Kostenbesparende voordelen

Met een ID-kaartsysteem van OmniCard kunt u besparen op de kosten van applicatiebeheer. Ons transparante prijsmodel biedt een goed en eenvoudige inzicht in de kosten wat u zal helpen bij de budgettering en beheren waarbij u er zeker van kunt zijn dat wij de services en functies aanpassen aan uw wensen.

Bel ons vandaag nog!

Neem vandaag nog contact met ons op via 0172-520540 of vul ons online contactformulier in. Samen zullen wij dan kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van ID-kaartenoplossingen voor uw organisatie.

Scroll to top