Over OmniCard

Uitgebreide oplossingen op het gebied van ID-management

OmniCard is al meer dan 20 jaar een vertrouwde partner op het gebied van foto-ID-systemen en kaartbeheeroplossingen. De producten die wij leveren zijn ontworpen vanuit een oogpunt van innovatie, eenvoud en flexibiliteit voorop staan met een focus op wat nodig is binnen organisaties. We leveren een uitgebreid assortiment van ID-producten waaronder ID-kaartprinters, camera’s, kaarten, print productiesoftware, accessoires, etc., welke zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid zodat u er zeker van kunt zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Onze gespecialiseerde productieafdeling biedt u de mogelijkheid om alles uit handen te geven waarbij zorgdragen voor de productie van de kaart tot aan het afleveren bij de gebruiken.

Hoe u het ook wilt, zelf produceren of OmniCard laten produceren, OmniCard heeft altijd een passende oplossing voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden studenten en werknemer ID’s, klantenkaarten, zowel met als zonder codering van contact- en contactloze technologieën en altijd vanuit het oogpunt van uw budget. Wij leveren onze producten en oplossingen aan hogescholen en universiteiten, civiele en defensie-overheidsinstanties, ziekenhuizen, internationale luchthavens, etc. Van eenvoudig tot geavanceerde oplossingen, OmniCard heeft alles wat u nodig heeft om de perfecte kaart te leveren.

Waarom OmniCard?

  • Wij zijn een ID-specialist met meer dan 20 jaar ervaring
  • Wij leveren oplossingen voor elk budget
  • Wij leveren innovatieve ID-managementoplossingen
  • Wij leveren toonaangevende merken
  • Wij testen onze producten op kwaliteit en duurzaamheid
  • Wij leveren flexibele ID-oplossingen die aan uw behoefte voldoen – Uw kaart zoals u die wilt!
  • Wij leveren complete ID-oplossingen van ontwerp tot productie tot levering bij u op op locatie
  • Wij leveren premium support en serviceoplossingen

Scholen en universiteiten

Wanneer het aankomt op het leveren van de perfect kaart bent u bij OmniCard aan het goede adres. Onze experts hebben uitgebreide ervaring als het aankomt op kaartoplossingen binnen scholen en universiteiten. Door het inzichtelijk maken van alle processen van ontwerp tot productie garandeert OmniCard altijd het beste resultaat voor uw organisatie. Of u nu onze geavanceerde ID-managementoplossingen gebruikt, onze productie en fulfilment services of beide, u bent altijd in goede handen bij OmniCard. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw studenten ID’s te beheren met de oplossingen van OmniCard.

Commerciële en overheidsinstellingen

Beveiliging met hoogwaardige kaarten zijn tegenwoordig een noodzaak om een veilige omgeving te creëren. Met alle ervaring binnen OmniCard zijn wij een belangrijke adviseur en aanbieder van oplossingen voor risicovolle omgevingen. OmniCard heeft oplossingen geleverd voor kerncentrales, defensie, luchtvaart en overheidsinstellingen waarbij wij onze kennis leveren zodat u de juiste kaartoplossing krijgt die bij uw wensen past.

Scroll to top