category-banner

 

ID-projectmanagement

Als marktleider in ID-kaartoplossingen, kan OmniCard u helpen met het selecteren van het juiste ID-kaartsysteem. Wij helpen u om de juiste toepassingen van uw ID-kaart te selecteren om een systeem te ontwikkelen dat eenvoudig en kostenbesparend is in gebruik en onderhoud. Laat ons u ondersteunen om zo kosten te besparen als het gaat om het inhuren van extra onderhoud- of supportmedewerkers.

Beveilig uw kaart met OmniCard

Vele bedrijven, universiteiten en overheidsinstellingen hebben ons toevertrouwd met hun identificatiebeheer. OmniCard is de leverancier van complete ID-oplossingen die u in staat stelt door middel van projectmanagement uw beveiliging te verbeteren.

Maatwerk

De OmniCard projectmanagers kunnen met hun expertise u het juiste maatwerk voor uw ID-kaartoplossing in uw organisatie bieden.

Aan de slag

Of u nu net kennis maakt of een langere tijd bekend bent met onze ID-kaartsystemen, onze ID-experts bij OmniCard staan altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op via onze website of bel ons op 0172-520540 en ga direct aan de slag met een van onze projectmanagers!

Scroll to top