ID-kaartproductie-, ID-kaartbeheer- en bezoekersregistratie software

OmniCard heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en leveren van ID-kaartbeheer oplossingen voor de onderwijs-, overheids- en gezondheidsmarkten. OmniCard is een belangrijk partner van CardExchange Solutions en heeft veel ervaring met de integratie van hun ID-kaartproductie- en bezoekersregistratie oplossingen. Toonaangevende softwareoplossingen die over de hele wereld worden toegepast.

Wij leveren de volgende softwareproducten:

  • CardExchange Cloud Card Management Software
  • CardExchange Producer ID Card Software
  • CardExchange Visitor Management Software

CardExchange® Cloud

CardExchange® Cloud is een nieuwe generatie ID-beheer en productieoplossing waar alle ervaring van meer dan 20 jaar ID-beheer en productie is geïntegreerd. CardExchange Solutions en OmniCard presenteren dan ook trots deze nieuwe volledige SaaS-oplossing die onafhankelijk van platform of apparaat kan worden gebruikt.

Uitermate geschikt voor het gebruik binnen het onderwijs, de gezondheidszorg of de overheid. Met CardExchange® Cloud beheert u eenvoudig alle personen, hun profielen en ID-kaarten, fysieke en digital ID’s. Het systeem biedt overzicht in de levenscyclus welke u eenvoudig kunt bewaken en biedt daarmee volledige controle over de status van een kaart of een persoon binnen uw organisatie.

Via ons selfserviceportaal kunnen uw kaarthouders eenvoudig hun eigen foto uploaden, persoonlijke informatie bijwerken en hun kaartstatus beheren door verloren kaarten te melden en nieuwe kaarten te activeren. Dankzij krachtige API-connectiviteit en integraties van externe applicaties kunt u CardExchange® Cloud gebruiken als centrale punt binnen uw organisatie voor al uw vereisten op het gebied van kaartbeheer.

CardExchange® Producer

CardExchange® Producer is een kaartproductie software die zijn sporen heeft verdiend door de eenvoud in gebruik. U kunt eenvoudige meerdere kaarten beheren met verschillende gekoppelde database en verschillende codeeropties. In vier tot vijf stappen produceert u eenvoudig uw kaarten. Leverbaar in vijf verschillende edities waarmee u een ruime keuze heeft in mogelijkheden, voor elke budget.

CardExchange® Visitor

Wanneer het aankomt op bezoekersregistratie kun je niet om CardExchange® Visitor heen. Een product dat bekend staat om zijn eenvoud in het beheer van bezoekers betekent niet dat het weinig opties heeft, in tegendeel. CardExchange® Visitor heeft geavanceerde opties die u helpen bij het voor registreren van bezoekers, selfservice inchecken, registraties via een ID, etc. Foto’s en handtekeningen kunnen eenvoudig worden opgeslagen en afgedrukt op een ID-kaartprinter of een labelprinter. Alle gegevens worden volgens de AVG standaard beheert en verwerkt.

Raadpleeg een van onze software-experts op het gebied van ID-beheer en productie

Bel ons vandaag nog op 0172 - 520 540 als u op zoek bent naar een maatoplossing op het gebied van ID-beheer, bezoekersregistratie of productie. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de voor u beste oplossing.

Featured Products

mini-banner

Mini Banner

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturadipiscing elit. Nulla sollicitudin.

CTA Line of Text
Scroll to top