ID-kaartproductie-, ID-kaartbeheer- en bezoekersregistratie software

OmniCard heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en leveren van ID-kaartbeheer oplossingen voor de onderwijs-, overheids- en gezondheidsmarkten. OmniCard is een belangrijk partner van CardExchange Solutions en heeft veel ervaring met de integratie van hun ID-kaartproductie- en bezoekersregistratie oplossingen. Toonaangevende softwareoplossingen die over de hele wereld worden toegepast.

Wij leveren de volgende softwareproducten:

  • CardExchange® Producer ID Card Software
  • CardExchange® Visitor Management Software
  • CardExchange® PriceTag

CardExchange® Producer

CardExchange® Producer is een kaartproductie software die zijn sporen heeft verdiend door de eenvoud in gebruik. U kunt eenvoudige meerdere kaarten beheren met verschillende gekoppelde database en verschillende codeeropties. In vier tot vijf stappen produceert u eenvoudig uw kaarten. Leverbaar in vijf verschillende edities waarmee u een ruime keuze heeft in mogelijkheden, voor elke budget.

CardExchange® Visitor

Wanneer het aankomt op bezoekersregistratie kun je niet om CardExchange® Visitor heen. Een product dat bekend staat om zijn eenvoud in het beheer van bezoekers betekent niet dat het weinig opties heeft, in tegendeel. CardExchange® Visitor heeft geavanceerde opties die u helpen bij het voor registreren van bezoekers, selfservice inchecken, registraties via een ID, etc. Foto’s en handtekeningen kunnen eenvoudig worden opgeslagen en afgedrukt op een ID-kaartprinter of een labelprinter. Alle gegevens worden volgens de AVG standaard beheert en verwerkt.

CardExchange® PriceTag

Handgeschreven en gelamineerde papieren kaartjes zijn op termijn een bron van bacteriën, verkleuren of vallen uit elkaar. Verspil daarom geen kostbare tijd meer aan handmatig gelamineerde prijskaarten, maar automatiseer het met kunststof kaarten en krijg een veel beter resultaat. CardExchange® PriceTag is een perfect systeem voor het afdrukken van professionele, hygiënische en duurzame kaarten. De professionele uitstraling van uw winkel komt op een hoger niveau.

Raadpleeg een van onze software-experts op het gebied van ID-beheer en productie

Bel ons vandaag nog op 0172 - 520 540 als u op zoek bent naar een maatoplossing op het gebied van ID-beheer, bezoekersregistratie of productie. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de voor u beste oplossing.

Featured Products

IDP SMART-31

IDP SMART-31

Enkelzijdige Kaart Printer (USB)

€1.215,00 - €2.185,00
mini-banner

Mini Banner

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturadipiscing elit. Nulla sollicitudin.

CTA Line of Text
Scroll to top