category-banner

 

ID Card Solutions Support

Onze specialisten begrijpen dat het kiezen van een ID-oplossing en de bijkomende hardware, software en accessoires niet altijd eenvoudig is. Zelfs ervaren technische teams kunnen soms nog iets nieuws vinden en leren op weg naar het moderniseren van de security van uw organisatie. Sterker nog, veel beginnende professionals vinden onze ondersteuning voor ID-kaart oplossingen erg belangrijk.

De specialisten van OmniCard nemen u aan de hand om de perfecte ID-kaart te creëren en te matchen met een prijs die bij uw budget past. Onze experts zijn telefonisch beschikbaar om uw te helpen bij het zoeken naar de juiste ID-oplossing, maar u kunt ook ons online contact formulier invullen. OmniCard heeft altijd een unieke ID-oplossing voor uw situatie.

Tevens kunt u technische ondersteuning vinden via ons online Support Center. Bel gerust met onze experts als u vragen hebt die specifiek zijn voor uw bedrijf. U onze experts bereiken op 0172-520540. Ook als het gaat om vragen over software licenties en facturering kunt u terecht bij ons support center.

Het maakt niet uit of u ons nu belt of u ons online contact formulier invult, op basis van de door u aangeleverde informatie gaan onze experts aan de slag om ervoor te zorgen dat we u de juiste ondersteuning dan wel oplossing kunnen bieden. Onze experts zorgen ervoor dat wij de ondersteuning en support leveren die het beste bij uw organisatie past met de nadruk op de producten en diensten die OmniCard aan u heeft geleverd.

Neem contact op met een ID kaart Expert

Bel ons vandaag nog op 0172-520540 of vul ons online contactformulier in en maak uw specifieke behoeftes kenbaar aan onze ID-experts. Wij garanderen dat wij een ideale oplossing voor het afdrukken en beheren van uw ID-kaart kunnen aanbieden!

Scroll to top