category-banner

 

ID-kaart & kaartbeheer training

OmniCard heeft al meer dan 20 jaar expertise binnen veel verschillende bedrijven en organisaties zoals hogescholen, universiteiten, bedrijven en overheden, in het trainen van mensen voor het gebruik van ID-oplossingen zoals ID-kaartbeheer.

Of u nu een training nodig heeft voor nieuwe werknemers of bestaande werknemers, OmniCard heeft altijd een op maat gemaakte oplossing die past binnen uw budget.

De voordelen van onze training

Door ons geleverde trainingen helpen u om onze producten en oplossingen zo efficiënt mogelijk te gebruiken waardoor u uw productiviteit kunt verhogen. De trainingen van OmniCard zorgen ervoor dat altijd alles uit uw ID-systeem haalt.

Verhoog uw productiviteit

Of u nu een beginnende of ervaren gebruiker bent doordat onze systemen altijd worden bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten heeft zelfs ook de ervaren gebruiker baat bij de trainingen van OmniCard. Het verhogen van uw productiviteit is altijd het belangrijkste uitgangspunt van onze trainingen waarbij wij zorgen dat u uw systemen door en door kent.

Vandaag nog een training organiseren?

Bel ons vandaag nog op 0172-520540 of vul ons online formulier in waarna wij op basis van de door u verstrekte wensen en specificaties zullen doornemen wat de mogelijkheden zijn voor een op maat gemaakte training.

Scroll to top